Media

Varken eet wiet van baasje op

06-02-2015 18:39

WATERFORD – Een man uit Ohio is volledig door het lint gegaan nadat zijn varken zijn voorraad wiet had opgegeten. Chad Spohn (44) zette het op een drinken en belandde uiteindelijk in een politiecel.

Chad had een fles sterke drank achter de kiezen toen hij zaterdag meerdere keren naar het alarmnummer belde. De man dreigde zichzelf iets aan te doen. Zijn vrouw Heather zei tegen agenten dat haar vent van slag was door hun huwelijksproblemen en ‘omdat ons varken al zijn marihuana had opgegeten’.

“Chad wordt boos als hij geen wiet heeft”, vertelde ze. Spohn was inderdaad nogal pissig en hij weigerde mee te werken met de politie. Na een korte worsteling gebruikten de agenten een stroomstootwapen om hem uit te schakelen.

Niet hoog genoeg

Volgens The Smoking Gun wordt Chad aangeklaagd voor verzet tegen zijn arrestatie en verstoring van de openbare orde door dronkenschap. Is dat dan allemaal de schuld van varken Millie? Niet echt. Een dag voordat het mis ging, schreef Chad op Facebook dat hij zijn wiet niet hoog genoeg had opgeborgen.

De man is inmiddels weer op vrije voeten. Hij hoopt nu een nieuw baasje te vinden voor Millie, die al bij hem woont sinds ze een biggetje was. “Ik heb gewoon geen tijd meer voor haar”, laat Chad weten.